2009-04-01

most csak úgy hirtelen...

írok néhány mondatot.

Először is, most addig nem láttok heti jelentést, amíg nem készül el Archie a tizenkettedik, mindenki megnyugtatására közlöm, hogy nem sok híja van. ;)

Másodszor gyorsan el akartam még mesélni a karácsonyi ajándékom történetét. Peti nővére, alias Sün - aki az Escher kép tulajdonosa lett - meglepett karácsonyra némi xszemes újságelőfizetéssel. Az ajándék végül számára hozott nagyobb meglepetést, ugyanis elsőre nem sikerült az angol lapok újságelőfizetése. Na de másodjára igen. ;o) A múlt héten megérkezett az első újságom, ez a Cross Stitch Crazy 124-es száma. Az igaz, hogy AGTE-t írtak címzéshez (AJKA) helyett, de hát - mint a TV reklámból is tudhatjuk - az irányítószám mindig segít, ezúttal is. A posta nálam most kapott egy jó pontot. A héten a másik újság is megérkezett, ez az The Word of Cross Stitching 150-es száma, na ez sem Ajkára tervezett megérkezni (itt Ajke volt a város neve), de ez is megjött. Még egy jó pont a postának




Amúgy a szakállas angol poént sem hagyták ki, ugyanis kis hazánk nevének szerintük semmi értelme, ezért aztán HUNGRY-T írtak az országnévhez. Még jó, hogy nem hungry hungarian-t. Mindegy, most már itt vannak, elvileg át is irattam a címzést. Sün nagyon köszönöm őket még egyszer.

6 megjegyzés:

Kryx írta...

BOLDOG-BOLDOG-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :)

Puszi
Kriszta

fitri írta...

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Puszi fitri

Sofie írta...

De jó kis meglepi!
És itt is boldog szülinapot tegnapra! :-)

Moklin írta...

Köszönöm lányok!

norcsella írta...

Boldog szülinapot kívánok én is Neked, így jó sok nappal később. Többektől hallottam ezt, hogy nem jól írják a címet az angolok, de Nekem már harmadik éve egyik újságnál sem volt gondom. Lehet, hogy én vagyok a szerencsés egy. :o)

Moklin írta...

Norcsella köszönöm neked is a köszöntést.