2009-02-23

kicsit belassultam blogilag

Az a nagy igazság, hogy velem nem történik semmi. Ami persze a szó klasszikus értelmében természetesen nem igaz, merthogy minden reggel felkelek, teszek ezt-azt, aztán este lefekszem, de attól még nem tudok olyanokról beszámolni, hogy ma felfedeztem az AIDS ellenszerét, holnap meg a maghasadás biztonságosabbá tétele lesz a témám. :o)

Ami miatt mostanság nem nagyon jelentkezem, az elég prózai, dolgozom. Amikor van egy kis szabadidőm, akkor meg a családdal (kisebb-nagyobb számban) vagyok, illetve a hobbimnak élek (hímzek), vagy dolgozom akkor is, csak mást.

Azért szeretnék másról is írni néha, mint a heti haladásról. Pl. most elmesélem, hogy a hétvége nagyon jól sikerült, ugyanis szombatot a párom nagyszüleinél töltöttük, nagyjából a degeszre evés és a pihenésbe belehalás között félúton. Vasárnap pedig egy laza hat órát síeltünk a szikrázó napsütésben, friss hóval borított pályákon az egyik barátunkkal - és több száz nem annyira közeli (ismeretlen) ismerőssel.

A hímzések/kötés halad, de még némi gondom van a fotók elkészítésével (a segéderő mindent kitalál, hogy éppen miért nem tudja elkészíteni őket - na de majd előveszem a korbácsot).

MAjd jövök még, beszélni hülyeséget. :o)

1 megjegyzés:

Sofie írta...

Látod, veled is történnek érdekes dolgok, tudok meg újdonságokat.... hogy is van az a korbáccsal? :-)))