2009-01-28

heti jelentés

Hosszan gondolkodást követően arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretném én is a hímzett dolgaimat időről-időre, fázisfotókon bemutatni. Sokan ezt heti rendszerességgel teszik, péntekenként. Megpróbálom én is ezt az időszakot vállalni, de talán inkább hétfőnként jelentenék, mert vasárnap nagyobb esélyem van a fotók elkészítésére.
Remélhetőleg jövő héten tudok is egy indító fotós napot tartani, tervek szerint a megkezdett munkákat is lefotózom, hogy legyen inspiráció, és természetesen az épp készülő darabokat is.

Most épp a 12 db Archie maci végére szeretnék jutni, ami jól halad, mert már 8 db teljesen kész van, és hétvégén is tervezem varrni őket. Szóval hétfőn szeretném bemutatni a 8 db kész macit is.

5 megjegyzés:

Kicsiny Györgyi írta...

Jesszusom, már nyolcat kivarrtál??
Nem semmi tempó! Mi egy több mint egy évig se varrtuk ki az első tizenkettőt... :-DDD

Sofie írta...

Jó ötlet a heti jelentés.... lehet nekem is be kellene vezetnem valami ilyet. Én most folyamatosan újságosat varrtam, azt meg ugye nem mutathatom még. De majd vasárnap személyesen :-)

Kicsiny Györgyi írta...

Én havonta jelentek, csinálok mindig egy havi mérleget. Nekem a heti periódus túl rövid, úgy érzem.

Moklin írta...

Sofie szerintem te is vágj bele a jelentésesdibe. Szerintem tök inspiráló, vagy lehet, hogy csak az olyan kényszereseknek, mint én?!

Tündérke írta...

Nagyon jól haladsz vele :-)

A heti jelentéssel az a baj, hogy van, amikor sokat tudok hímezni, van, amikor semmit. Ez utóbbi általában nem rajtam múlik, úgyhogy ilyen esetben nagyon frusztrálna a heti jelentés...
Azt találtam ki, hogy a munkatempómhoz fogok igazodni, többször teszek fel fázisfotókat menetközben, így az inspirál, hogy látom a haladást.