2008-12-01

Kis kiegészítés

Az idén befejezésre váró minták közül hiányzott ez a kép (ezt is úgy szedtem a netről). Szóval ezt a Dim Petit Gold készletet hagytam félbe kb. két éve, és most szeretném befejezni. Lehetőleg még idén. Sung dynasty bottle a címe.


Aztán nem írtam a 2009-es év nagy durranásáról. :) Ugyanis olyan vízóra ablak fedőnk van, amire csempézni lehet, de azt nem szeretnénk, így kitaláltuk, hogy South Parkos mintákkal dobjuk fel őket. A legnagyobb poén az egészben, hogy a vízórák a WC hátfalról nyílnak. :)
Szóval remélhetőleg Kyle, Stan, Cartman és Kenny - valamint másik négy társuk - jövőre beköltöznek a WC-nkbe. Kb. ilyen minták lesznek (lesz Butters is).


Ez pedig a hétvégi állás Escher kép ügyileg. Hétvégén a havi szokásos Lassú RR talink volt, ott fotózták nekem. Az összes fehér rész ki van töltve. Azért lassan formálódnak azok a kezek. Ja ezt a héten szeretném befejezni, hogy jövő hét elején mehessen kereteződni.



6 megjegyzés:

Kicsiny Györgyi írta...

De jó ötlet ez a South Parkos! Tök jó lesz! Csak Kaka bácsit ne hímezd ki :-DDDDDD

Hencsi - bneheni írta...

Escher - Drawing hands-t még nem láttam sehol, de csúcs lesz, ha elkészülsz vele :)

Moklin írta...

Györgyi Kula bácsira gondolsz? Őt nem tervezem meghímezni. :) Amúgy amit feltettem az kötés, és természetesen én xszemezni szeretnék. Szóval azt gondoljátok hozzá.....:)
Heni ez egy elég régi minta, mert még 2004-ben kezdtem, legjobb emlékeim szerint (irul-pirul), szóval ideje befejezni. :)

Kicsiny Györgyi írta...

Nóri, igazad van, rosszul emlékeztem. Viktor is neked adott igazat. Bocsi, de nem tudtam, megállni, hogy ne írjam be :-))

Sofie írta...

:-)
Moklin, van már ekkora mintád hozzá (South Park)?

Névtelen írta...

Helló!
Én is nagyon szeretnék South Park-os mintákat hímezni, de nem sikerül megszerezni a jogokat... ki készített ilyesmit, ha van konkrét valaki?
Tök jó ötlet amúgy a csempe helyére ezt tenni :)